Followers

25 Jan 2012

Jom Join WaZZuB!

Selamat pagi semua.


Apa itu WAZZUB?Ramai yang share tentang WazZub.Termaksud dengan saya!.Saya pon baru tau jer tadi.
WAZZUB  ni business diorg ni sama je macam Google, Yahoo, Facebook dan lain2. Collect untung dengan siarkan iklan2 dkt web diorg. Apa yang membezakan Wazzub dengan komuniti online yang lain ialah WAZZUB  akan share 50% keuntungan dengan pre-launch members  WAZZUB . Lagi ramai kita invite org, makin banyak la share korang. Pelik bukan? Tapi tu la hakikat yang ramai orang susah nak percaya.
Apa yang perlu korang buat  Cuma register dan share link korang senang bukan?
Anda tak perlu membayar 1 sen pon buat selama-lamanya.
Cepat JOIN SEBELUM 9 APRIL!


JomSERBU!!!!
Wassalam.

Subhanallah! Kuasa Air Membelah Jalan


 Malam, layanzZzZzZ.....

Subhanallah! Kuasa Air Sungai Membelah Jalanraya. Air merupakan anugerah Allah yang tak terhingga kepada umat manusia yang hidup di muka bumi. Tanpa air, kehidupan tidak dapat dijalankan. Bayangkan sahaja planet Marikh dan lain-lain, kerana tiadanya sumber air, kehidupan di planet-planet tersebut ternyata sangat mustahil. Bagi kebanyakkan orang, air tampak kurang berbahaya dan mempunyai fizikal yang agak lemah jika dibandingkan dengan api. Tapi ketahuilah bahaya air sebenarnya mempunyai kuasa yang terpendam. Tragedi tsunami di Indonesia dan Jepun menjadi saksi tentang kehebatan kuasa air.
Di bawah merupakan satu lagi kejadian pelik tentang kehebatan air yang dapat membelah sebuah jalanraya dengan mudah sekali. Mari kita saksikan!